همچنین این کتاب میتواند موردتوجه حوزههای علمیه و دانشگاه قرار گیرد. امید آن است که نکاتی که در این کتاب به آنها پرداخته شده است، مورد توجه دستگاهها و نهادهای برنامهریز ازجمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی حوزههای علمیه که باید به این مسئله بپردازند و زمینه لازم را برای تولید علوم اجتماعی اسلامی فراهم آورند، قرار گیرد.
نویسنده اثر در معرفی کتاب آورده است: «دغدغهیژ مسائل اجتماعی ایران، طرح پیشرفت در قالب اندیشهیژ اسلامی (که رهبر معظم انقلاب از آن به الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت تعبیر کردند) و در صدر آنها، دغدغهای که آن را مقدمهی طرح الگوی پیشرفت دینی جامعه و حل مسائل اجتماعی جامعه میدانم؛ یعنی تولید علوم اجتماعی اسلامی. دغدغهای که در کنار توجه به ضعفهای موجود در رشتههای علوم انسانی و اجتماعی باعث شد راه خود را از رشتههای فنی و مهندسی جدا کرده و به عرصهی علوم اجتماعی و جامعهشناسی گام بگذارم. همین دغدغه باعث شد تا موضوع پایاننامهی کارشناسی ارشد را تحت عنوان «بررسی موانع تولید علوم اجتماعی اسلامی در حوزه و دانشگاه» به انجام برسانم و اثر حاضر تکمیلشدهی آن است که پرداخت کاملتری از موضوع را با توجه به برخی دیگر از مسائل که پیشازاین به آنها نپرداخته بودم، ارائه داده است.»
محمد آقابیگی کلاکی فارغالتحصیل مقطع دکتری رشته جامعهشناسی از دانشگاه علامه طباطبایی است. از او تاکنون مقالات بسیاری در زمینه علوم اجتماعی اسلامی و علوم انسانی اسلامی در رسانهها منتشر شده است. نویسنده از دانش بالا و قلم توانمندی در تبیین موضوعات پیرامون نقد وضعیت علوم انسانی و اجتماعی موجود برخوردار است.